בטטה אפויה ממולאת בפטריות

מצרכים (4 מנות):

* 4 בטטות

* 2 כפיות שמן קוקוס

* 1 בצל חתוך לפרוסות

* 2-3 שיני שום כתוש

* 1 סלסילת פטריות פורטובלו פרוסות

* 1/4 כפית אגוז מוסקט

* 1/4 כפית כורכום

* מלח ופלפל

* פרמזן מגורד להגשה

 

הכנה:

בעזרת מזלג מחוררים את הבטטות בכמה כיוונים, ומשפשפים

אותן בכפית שמן קוקוס. אופים בחום של 200 מעלות עד

שהבטטות מתרככות (בערך 20 דקות).

בזמן שהבטטות בתנור מכינים את המלית:

משמנים סיר קטן בכפית שמן קוקוס. מוסיפים בצל ומטגנים 2-3 דקות. מוסיפים שום ומטגנים עוד 1-2 דקות. מוסיפים פטריות ותבלינים, מקפיצים עד הפטריות מוכנות.

כשהבטטות רכות ומוכנות, מוציאים מהתנור, חוצים כל בטטה באמצע, מפזרים מעט מלח וממלאים בפרטיות. מפזרים פרמזן.

בתאבון!

אהבת את המתכון? רוצה לקבל ספר שלם של מתכונים טעימים בריאים מחטבים וקלים להכנה? 

לחצי על הכפתור הירוק כאן למטה.

  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon

מס' טלפון 054-6783404

כל הזכויות שמורות © 2017 אולגה טיטנשטיין