לחם טחינה

מצרכים:

* 6 כפות טחינה גולמית

* 2 כפות סילאן

* 4 ביצים

* 1 כפית אבקת אפייה (אפשר להחליף בסודה לשתייה אם אין)

* מעט מלח

 

הכנה:

מחממים תנור ל-180 מעלות. מערבבים את כל החומרים בקערה. הבלילה יוצאת דלילה מאוד.

מעבירים לתבנית איגליש קייק ואופים 18-20 דקות. נועצים סכין ובודקים שהיא יוצאת יבשה לפני שמפסיקים את האפייה.

בתאבון!

אהבת את המתכון? רוצה לקבל ספר שלם של מתכונים טעימים בריאים מחטבים וקלים להכנה? 

לחצי על הכפתור הירוק כאן למטה.

  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon

מס' טלפון 054-6783404

כל הזכויות שמורות © 2017 אולגה טיטנשטיין